PvClick European Team - Ne do t'ju ndihmojmë të importoni panele diellore

BESUESHMËRIA E GARANTUAR

Ne punojmë vetëm me kompanitë më të mira në industri me të cilat tashmë kemi pasur përvoja pozitive. Ne mund t'ju furnizojmë me panele, inverterë dhe bateri të gjeneratës së fundit.

DEPARTAMENT I DEDIKUAR I BLERJEVE

Departamenti ynë i blerjeve do të kujdeset për gjithçka. Ne do t'ju udhëzojmë hap pas hapi gjatë negociatave, pyetjeve tuaja do të marrin përgjigje shpejt dhe saktë.

NJE SKUADER ITALIANE

Ju do të punoni me një ekip teknik dhe tregtar që flet gjuhën tuaj dhe do t'ju shoqërojë hap pas hapi drejt përfundimit të marrëveshjes suaj të importit.

ÇËSHTJE KRITIKE

QE NE ZGJIDHIM

Importimi i paneleve diellore mund të jetë i shtrenjtë, i ndërlikuar dhe kërkon kohë nëse improvizoni ose nuk mund të vazhdoni me detajet. Nuk është e lehtë të gjesh një furnizues të besueshëm dhe shpesh duhet të përballesh me ndërmjetës që shtojnë marzhe të mëdha.

Për shkak të këtyre problemeve në treg, lindi shërbimi ynë. Ne ofrojmë një alternativë të shkëlqyer me një kosto më të ulët për klientët tanë.

PSE TË BESON TEK

Një PVCLICK?

Ne ju vëmë në kontakt të drejtpërdrejtë me furnitorët më të mirë në treg: kjo ju lejon të ulni menjëherë kostot, pa pasur shumë hapa apo pengesa të çdo lloji, duke pasur gjithmonë çmimin më të mirë të garantuar. Për më tepër, gjatë procesit të importit do të mbështeteni nga një ekip i përkushtuar italian.

 

Shumë nga markat që gjeni në katalogun tonë janë marka të nivelit 1, plotësisht të disponueshme: Fjala e Bloomberg New Energy Finance.

MARKA TONA

ÇFARË THONË KLIENTET TANË

Më duhej të gjeja panele diellore cilësore në një kohë të shkurtër, kontaktova me ekipin e PVCLICK. Gjeta një përgjigje profesionale dhe të menjëhershme për kërkesat e mia. Çmimi i produkteve, disponueshmëria përsa i përket markave dhe fuqisë jo të lehtë për t'u gjetur muajt e fundit, mundësia e marrjes së dërgesës në zyrën time në një kohë të shkurtër, ishin arsyet që më bindën të bëja porosinë e parë. Unë kam bërë një porosi të dytë në këto ditë. Rekomanduar
ALESSANDRO SERUGHETTI N SRL ENERGIE RINNOVABILI
Po kërkoja një furnizues të produkteve të energjisë së rinovueshme. Menjëherë gjeta në Pvclick njerëz që më dëgjuan me kujdes dhe gjetën shpejt një zgjidhje për kërkesat e mia. Në veçanti, kërkoja panele diellore që më dërguan në një kohë shumë të shkurtër në magazinë. Në ditët në vijim do t'i konsultoj për inverterët dhe sistemet e ruajtjes. Unë i rekomandoj ato.
MARCO ANTONELLI
Shërbimi juaj më ka ndihmuar shumë, ju falënderoj për efikasitetin dhe seriozitetin që keni treguar.
GIOVANNI RENNA
VIVERECO SR

Përpilimi i formës për origjine dhe parandaluese


Tel: 00355697775783
Email: albania@pvclick.com
PVclick
p.iva 07413950960