KURSENI PARA DHE KOHË NË IMPORTIMIN E PANELEVE FOTOVOLTAIK

BLERJE DIREKTE NGA PRODHUES PA NDËRMJETËS

PVclick është një kompani e specializuar në import, e cila ju lejon të blini panele fotovoltaike dhe produkte të energjisë së rinovueshme direkt nga prodhuesit. Ndryshe nga konkurrentët që rishesin dhe shtojnë kostot në lidhje me magazinë, ne shkurtojmë zinxhirin e furnizimit.
Falë një ekipi ekspertësh italianë do të jeni të shoqëruar në çdo fazë të importit, duke pasur zgjedhje më të madhe dhe duke ulur kostot.

BESUESI E GARANTUAR

Ne punojmë vetëm me kompanitë më të mira në industri me të cilat tashmë kemi pasur përvoja pozitive. Ne mund t'ju ofrojmë panele, inverterë dhe bateri më të fundit.

ZYRË BLERJE TË DEDIKUARA

Departamenti ynë i blerjeve do të kujdeset për gjithçka. Ne do t'ju udhëzojmë hap pas hapi gjatë negociatave, pyetjeve tuaja do të marrin përgjigje shpejt dhe saktë.

NJË EKIP ITALIAN

Ju do të punoni me një ekip teknik dhe shitjesh që flet gjuhën tuaj dhe do t'ju shoqërojë hap pas hapi drejt mbylljes së marrëveshjes suaj të importit.

KRITIKËT QË NE ZGJIDHIM

Importimi i paneleve diellore mund të jetë i shtrenjtë, i ndërlikuar dhe kërkon shumë kohë nëse improvizoni ose nuk mund të vazhdoni me detajet. Nuk është e lehtë të gjesh një furnizues të besueshëm dhe shpesh duhet të përballesh me ndërmjetës që shtojnë marzhe të mëdha.

Për shkak të këtyre problemeve në treg, lindi shërbimi ynë. Ne ofrojmë një alternativë të shkëlqyer me kosto më të ulët për klientët tanë.

PSE BESIM PVCLICK

Ne ju vëmë në kontakt të drejtpërdrejtë me furnitorët më të mirë në treg: kjo ju lejon të ulni menjëherë kostot, pa pasur shumë hapa apo pengesa të çdo lloji, duke pasur gjithmonë çmimin më të mirë të garantuar. Për më tepër, gjatë procesit të importit do të mbështeteni nga një ekip i përkushtuar italian.

Shumë nga markat që gjeni në katalogun tonë janë marka të nivelit 1, plotësisht të disponueshme: sipas Bloomberg New Energy Finance.

ÇFARË THONË KLIENTET TANË

Na duhej të gjenim furnizues të rinj të materialit fotovoltaik për të mbuluar kërkesat e kompanive të instalimit. Përvoja jonë ishte shumë pozitive! Rocco person i hollë dhe Laura është e patëmetë. Ne e vlerësuam veçanërisht që kemi një pikë të vetme kontakti që ju përgjigjet menjëherë, me profesionalizëm, qëndrueshmëri dhe saktësi. Vendndodhja është e një rëndësie dytësore edhe pse është ende një garanci për shkak të ligjeve që rregullojnë marrëdhëniet e blerjes dhe shitjes në tokën kombëtare.

Po kërkoja një furnizues të produkteve të energjisë së rinovueshme. Menjëherë gjeta në Pvclick njerëz që më dëgjuan me kujdes dhe gjetën shpejt një zgjidhje për kërkesat e mia. Konkretisht kërkoja panele diellore të cilat ma dërguan shumë shpejt në magazinë. Do t'i kontaktoj në ditët në vijim për inverterët dhe sistemet e ruajtjes. Unë do t'i rekomandoja ato.

Më duhej të siguroja shpejt panele diellore cilësore, kështu që kontaktova ekipin e PVCLICK. Gjeta një përgjigje profesionale dhe të menjëhershme për kërkesat e mia. Çmimi i produkteve, disponueshmëria në aspektin e markave dhe fuqisë që nuk është e lehtë për t'u gjetur në këto muaj dhe aftësia për të marrë dërgesën në vendndodhjen time shpejt ishin arsyet që më bindën të bëja porosinë time të parë. Bëra një porosi të dytë këto ditë. Rekomanduar

Po kërkoja panele diellore për kompaninë time, normalisht do t'i blija nga furnizuesi vendas, bëra një kërkim në Google dhe gjeta Pvclick. Ishte e lehtë të gjeja sendet që më duheshin në atë kohë dhe në një kohë të shkurtër i siguruan. Fitova kohë dhe kurseva para. Unë do të kërkoj përsëri Pvclick për produkte për nevojat e mia të ardhshme

Disa muaj më parë pasi pamë një nga reklamat e tyre në ueb, filluam të punojmë me Pvclick. Së pari, për një furnizim me panele diellore, pastaj për atë që na duheshin për inverterë, bateri dhe karikues për makinat e elektrizuara. Ata na siguruan materiale nga jashtë dhe nga Italia brenda një kohe të arsyeshme për kënaqësinë tonë.
Ne jemi gjithmonë në kërkim të produkteve në sektorin e burimeve të rinovueshme dhe na pëlqen të punojmë me ekipin e tyre tregtar, ndërveprimi është i vazhdueshëm dhe ne i zgjedhim ato për atë që na duhen në këtë sektor. Më pëlqen të nënvizoj disponueshmërinë, shpejtësinë dhe miqësinë e kontakteve me të cilët kam bashkëpunuar. Një partner i shkëlqyer që ne rekomandojmë.

Shërbimi juaj ishte shumë i dobishëm për mua dhe ju falënderoj për efikasitetin dhe seriozitetin tuaj.

Rreth një vit më parë zbulova Pvclick duke kërkuar informacion në internet. Kërkova disa oferta për panele diellore nga fabrikat kineze dhe furnitorët evropianë dhe ndërkohë merrja rregullisht buletinet e tyre, të cilat ishin gjithmonë interesante. Kohët e fundit, vendosa të blej drejtpërdrejt një kontejner me panele diellore Longi Full Black nga një distributor evropian, falë këshillave të kujdesshme të zyrës së tyre të shitjeve. Të gjitha fazat - nga blerja paraprake deri te blerja, nga transporti deri te pas shitjet - u zhvilluan në kohë dhe pa probleme. Kam marrë vazhdimisht përditësime dhe jam plotësisht i kënaqur. Unë patjetër do të vazhdoj t'u drejtohem atyre për nevojat e mia të blerjes në të ardhmen.

KONTINERËT E SIGURUARA
0
KLIENTË TË GEZUAR
0
MWP SIGUROHET
0
PARTNER
0
ZYRAT NË TË GJITHË BOTËN
0